Prikazujemo 1–12 od 16 rezultata

Molitvenik BOŽJE DIJETE

3.98 
NOVO IZDANJE molitvenika za prvopričesnike napisan tako da ga svako dijete s lakoćom može čitati i razumjeti. Sadrži sve ono što jedan prvopričesnik treba znati kao i ostale brojne prigodne molitve i pjesme, te sadrži niz ilustracija. Novo izdanje od 176 stranica tiskano u full color tehnici na finom mat papiru čine ovaj molitvenik jedinstvenijim i opširnijim od većine molitvenika takve vrste, a svako dijete će ga s radošću pročitati. Korice molitvenika su napravljene u visokokvalitetnom tvrdom (talijanskom) uvezu, plastificirane. Naslov molitvenika je otisnut u zlatnoj foliji. Molitvenik je dimenzija 9,5 x 14 cm, te sadrži pokaznu vrpcu.

Molitvenik sv. Brigite – mali

1.00 
Molitvenik sadrži 15 molitava i 7 molitava sv. Brigiti. Tiskan je u mekom uvezu i sadrži 24 stranice, a format je 8 x 11,5 cm.

Molitvenik U ime oca

1.00 
Sadrži opće molitve, svetu Misu, krunicu, križni put i kršćanski nauk. Tiskan je u mekom uvezu i sadrži 48 strana, a formata je 8 x 11,5 cm. Praktičan je za svako prisustvovanje svetoj Misi i odličan je poklon za svakog vjernika.

Molitvenik Sveta krunica

1.00 
U molitveniku su sabrane Krunica sv. Josipa, Krunica Duhu Svetomu, Krunica Presvetom Trojstvu, Krunica oslobođenja, Krunica sv. Ante, Anđeoska krunica, Krunica za duše u čistilištu, Krunica Milosrđa, Krunica svetom Licu Isusovom, Mala krunica Kristova Lica i Krunica krvavih suza. Molitvenik je tiskan u mekom uvezu i sadrži 48 strana, format je 8 x 11,5 cm.

Molitvenik Gospina krunica

1.00 
U molitveniku su sabrane opće molitve, Krunica BDM, Krunica Gospi od Zdravlja, Krunica Gospe od suza, Krunica 7 radosti, Krunica 7 žalosti, Krunica sv. Brigite i Krunica Bezgrešnoj Molitvenik je tiskan u mekom uvezu i sadrži 48 strana, format je 8 x 11,5 cm.

Molitvenik Isusova krunica

1.00 
U molitveniku su sabrane krunice Predragocjene Krvi Kristove sa litanijama, Krunica Predragocjene Krvi, Krunica Svetom Križu Isusa Krista, Krunica Ranama Isusovim, Krunica Pobjede, Krunica Djeteta Isusa i Mala krunica Bogu Ocu. Molitvenik je tiskan u mekom uvezu i sadrži 48 strana, format je 8 x 11,5 cm.

Molitvenik Gospin plač

1.60 
Gospin plač ili ‘Muka Gospodina našega Isukrsta i plač Blažene Djevice Marije matere njegove’ u pjesmu je 1753. složio fra Petar Knežević, a Fratar Milovanov – fra Stanko Petrov, svećenik franjevac iste Provincije, preuredio 1951. godine ‘Gospin plač’ za pučko pjevanje.Pjevanje ima tri dijela: Uvodno ponukovanje, Muka Gospodina našega Isusa Krista i plač blažene Djevice Marije i Posljednje ponukovanje. U uvodu poziva vjernike da s Gospom oplakuju Kristovu muku i smrt. U drugom – glavnom dijelu opjevana je Kristova muka i Gospine boli od Getsemanskoga vrta do Kristova pogreba na Kalvariji. U zaključnom dijelu pjesnik poziva vjernike da se pokaju za grijehe ‘uskrsnuće čekajući’. Gospin plač se prije uvijek molio u korizmi, danas taj običaj izumire. Tiskan je u mekom uvezu i sadrži 56 strana, a format je 10 x 14 cm.

Molitvenik Litanije nebeskoj zaštitnici

1.60 
Molitvenik donosi litanije Reda propovijednika, Gospi od Zdravlja, Gospi Karmelskoj, Gospi od brze pomoći, Gospi Fatimskoj, Gospi Lurdskoj, Majke dobrog savjeta, Kraljici anðela, Marije kraljice, Majci od neprestane pomoći, Bezgrešnoga začeća, Bezgrešnom srcu Marijinu, Biblijske gospine litanije, Trsatske litanije i Majke božje bistričke Tiskan je u mekom uvezu i sadrži 48 strana, a format je 10 x 14 cm.

Molitvenik Golospi žalosnoj i Čudotvornoj Gospi

1.59 
Molitvenik donosi životopis sv. Katarine Laboure, zapise i značenje čudotvorne medaljice, devetnicu BDM od čudotvorne medaljice, molitve 3 Zdravo Marije, vječnu devetnicu, te devetnicu, molitve i krunicu na čast Gospe od čudotvorne medaljice, pobožnost u čast 7 Marijinih žalosti, krunicu i litanije Gospe Žalosne, krunica i molitva Gospi od Suza. Tiskan je u mekom uvezu i sadrži 48 strana, a format je 10 x 14 cm.

Molitvenik Milosrdnom Isusu i Krvi Kristovoj

1.59 
Molitvenik donosi Kristove riječi sv. Faustini, krunicu Božanskog milosrđa, zazive, devetnicu Božanskom milosrđu, litanije Milosrdnom Isusu, krunicu i litanije Krvi Kristove, krunicu i litanije Predragocjene Krvi, Tiskan je u mekom uvezu i sadrži 40 strana, a format je 10 x 14 cm.

Molitvenik sv. Brigite

1.59 
Molitvenik donosi životopis, 15 molitava, 7 molitava, krunicu i litanije sv. Brigiti. Tiskan je u mekom uvezu i sadrži 40 strana, a format je 10 x 14 cm.

Molitvenik sv. Roku

1.59 
Molitvenik donosi životopis, krunicu, litanije devetnicu i molitve sv. Roku. Tiskan je u mekom uvezu i sadrži 40 strana, a format je 10 x 14 cm.